Plezier en Gezelligheid staat bij ons busconcept voorop. Helaas hebben we gemerkt dat we goede afspraken moeten maken met de huurder om deze gezelligheid te waarborgen.

1. Na het invullen van het offerteformulier ontvang je vrijblijvend een prijs. Dit is geen reservering en verplicht tot niets. Als je hierna niets meer doet, gebeurt er ook niets!
2. Als je hier wel op reageert, telefonisch of per mail, en de bus reserveert, dan is er sprake van een overeenkomst. Vanaf dat moment ben je ook 30 % van de ritprijs verschuldigd als je de rit wenst te annuleren.
3. Alles wat er in de bus vernield wordt komt voor rekening van de huurder. Als huurder ben je dus verantwoordelijk voor je groep!
4. De Beatbuzz houdt zich niet verantwoordelijk voor gevolgschade welke ontstaat door vertragingen van welke aard dan ook. Natuurlijk zullen we er wel altijd alles aan doen om te zorgen dat iedereen op tijd op zijn bestemming is.
5. Neem niet meer dan het toegestane hoeveelheid passagiers mee. Onze chauffeurs zullen er niet meer passagiers in de bus laten! Passagiers die tijdens de rit niet op een stoel zitten, doen dit op eigen risico. De Beatbuzz is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van ongevallen die ontstaan zijn doordat mensen niet op een stoel zaten. Veiligheid bover alles.
6. Lege blikjes en afval hoort in de afvalbakken. Roken is niet toegestaan. Illegaal gerookte peuken horen in de asbak. (kijk op YouTube uitgebrande bus).Mocht U een rookpauze willen, meld het even aan de chauffeur, en het wordt geregeld.
7. Voor verdere voorwaarden sluiten wij ons aan bij de algemene regels van het KNV. http://www.knv.nl/algemenevoorwaarden/

HUISREGELS

1. De Beatbuzz heeft altijd een flinke gevarieerde voorraad gekoelde drankjes aan boord. Deze drank is nooit bij de prijs inbegrepen en moet altijd aan het eind van de rit met de chauffeur afgerekend worden. Indien er speciale drankvoorkeuren zijn dan kan dit in overleg altijd geregeld worden. Zelf meegebrachte eet en drinkenswaren mogen alleen in overleg worden toegelaten in onze Beatbuzz.
2. Beatbuzz doet er alles aan om de veiligheid van haar passagiers en medeweggebruikers te waarborgen, derhalve wordt misbruik van de noodhendels van de dakluiken en deuren nimmer getolereerd en leidt dit tot onherroepelijk tot staken van de rit, omdat de veiligheid van medeweggebruikers en passagiers dan niet meer gegarandeerd kan worden.
3. Voor uw eigen veiligheid is het niet toegestaan om te staan op het meubilair, net als buiten de bus steken van lichaamsdelen. Het is ten strengste verboden zich op het dak van de bus te begeven, dit is een reden voor uitsluiting van de reis. Wees hier uiterst alert op!
4. Vernieling en bekladden van de bus interieur of exterieur leidt niet tot het verhogen van de feestvreugde. Wijs je medereiziger hierop! Voor deze schade stellen wij de huurder aansprakelijk en loopt al snel in de honderden euro’s.
5. Het gooien, smeren van vettigheid, nootjes, confetti is niet toegestaan. Zorg dat je hier zorgvuldig mee omgaat.
6. Braken in de bus kost €50 per incident. In een zakje gratis!
7. De chauffeur heeft ten alle tijde het recht om mensen van verdere deelname aan de reis uit te sluiten als zij zich agressief, asociaal of hufterig gedragen.